Gezichtsbehandelingen

Skin Basic  Prijs €45           45 minuten  
Snel een boost aan uw huid geven, dat is waar deze behandeling voor is, reinigen, diepte peeling, masker en afsluitend met een dag/nachtverzorging.
 • Reinigen van de huid
 • Diepte peeling
 • Masker aangepast op jou huid type
 • Dag/nacht verzorging 
 • Optioneel: epileren +€5,00 

 


Skin Enjoy   Prijs €56        60 minuten
Even toe aan een extraatje? Je huid wordt heerlijk gereinigd en verzorgt met de producten afgestemd op uw huid. Naast de reiniging en verzorging geniet je ook van een gelaat, decolleté, en schouder massage. De stofwisseling wordt hierdoor in gang gebracht, om jou huid een optimale boost te geven. Ook worden de wenkbrauwen geëpileerd en geverfd. Afsluitend met een dag/nachtverzorging. 
 • Reinigen van de huid
 • Diepte peeling
 • Epileren en verven
 • Gezichtsmassage
 • Masker aangepast op jou huid type
 • Dag/nacht verzorging 
 • Optioneel: Repagen Exclusive Hand Mask + € 6,50 (aanrader)

 

Treatment

Hydra boost Treatment    Prijs €59,50       60 minuten

Ervaar de kracht van de wonderplant Aloe vera, met deze treatment wordt er optimaal gevoed en verzorgt. 

Een echte dorstlesser voor de droge of vochtarme huid

 


C Pure Treatment    Prijs €69,50       60 minuten

Voel de kracht van vitamine C. Deze anti stress vitamine is erg belangrijk voor de huid,. Het beschermt tegen vrije radicalen die de celstructuur aantasten. De treatment is vocht inbrengend en het verleend de huid veerkracht en elasticiteit.
Het verbeterd de huid structuur en werkt de productie van vrije radicalen tegen. Door stimulatie van de collageenbiosynthese ziet de huid er glad, jong en fris uit. Uitermate geschikt voor rokershuiden en beginnende huidveroudering.
Deze behandeling is niet geschikt bij een eiwit allergie en schildklierproblemen!Sparkle eyes    Prijs €60       75 minuten
Ga jij voor een sprekende oogopslag?
 • Lash volume Lift 
 • Verven wimpers
 • Waxen/treading wenkbrauwen
 • Verven wenkbrauwen
 • optioneel: Brow lamination (wenkbrauw lift) +€18Huidverbetering


Fruitzuurpeeling €47,50

Huid analyse, de huid wordt gereinigd en klaar gemaakt voor de peeling. Het eventueel verwijderen van onzuiverheden, de fruitzuren worden aangebracht, afsluiten met een kalmerend masker en SPF 50 creme.

 

Fruitzuurpeeling kuurverband 3 behandelingen €140,00

Huid analyse, de huid wordt gereinigd en klaar gemaakt voor de peeling. Het eventueel verwijderen van onzuiverheden, de fruitzuren worden aangebracht, afsluiten met een kalmerend masker en SPF 50 creme ADO Kruidenpeeling inclusief nabehandeling €75,00

Huid analyse, de huid wordt gereinigd en klaar gemaakt voor de peeling. Het eventueel verwijderen van onzuiverheden, kruidenpeeling, in masseren van de kruiden, het clarifying masker, 3 dagen na de behandeling volgt de nabehandeling. (de ADO kruidenpeeling is een sterke peeling goed voor acne en littekens) Bindweefsel massage €27,50 

 • Optioneel: cupping voor extra doorbloeding +€3,50

Bindweefsel massage 30 minuten inclusief. reiniging peeling, dag verzorging.

Het is een intensieve behandeling die ook wel eens de natuurlijke face lift genoemd wordt vanwege het liftende effect. Het doel van de behandeling is om de doorbloeding te stimuleren, verklevingen uit de huid te halen en ervoor te zorgen dat jou huid zichzelf beter gaat herstellen. De stevige massage technieken zorgen in het bindweefsel dat de huid meer collageen en elastine aanmaakt,Bindweefsel in kuurverband 6 behandelingen €125 (1x gratis)

 • Optioneel: cupping voor extra doorbloeding +€17,50 

Bindweefsel massage 30 minuten inclusief. reiniging peeling, dag verzorging. 

Door meerdere behandelingen in korte tijd toe te passen, wordt je huid als ware echt aan het werk gezet. Apparaat spot remover per 15 minuten €14,95

Directe verwijdering van couperose, bloedblaasjes, pigmentvlekken en steelwratjes, 

Deze oneffenheden die vaak als storend worden ervaren, kunnen nu worden behandeld. Dit is mogelijk door het gebruik van een wereldwijd unieke technologie. Deze technologie, die al jaren in de medische wereld wordt gebruikt, is nu geschikt voor cosmetische doeleinde.

Energie wordt omgezet in warmte waardoor we couperose, bloedblaasjes en spider naevi kunnen coaguleren en daardoor wegtrekken.

Het wordt door de huid als afval gezien en zo afgevoerd. Hierdoor is er niets meer te zien van het vervelende rode adertje in uw gezicht. Tevens zullen fibromen (steelwratjes) worden weggehaald tot vlak op de huid. Enkele dagen hierna zal er een korstje ontstaan, En het plekje zal niet meer zichtbaar zijn.

(niet te combineren in een gezichtsbehandeling)


Wimpers en wenkbrauwen

Lash volume lift   €40,00
Lash volume lift inclusief verven  €45,00
Henna wenkbrauwen inclusief styling €30,00
Brow lamination inclusief verven en waxen  €29,50
Wenkbrauwen epileren of waxen  €9,00
Epileren en verven  €17,50
Wimpers verven  €9,00

Waxen

Bovenlip €9,00
Wangen  €9,00
Wenkbrauwen  €9,00
Onderbenen  €17,50
Onder en bovenbenen  €27,50
Gehele armen  €17,50
Borst of rug €20,00
Oksels  €20,00


Hotstone massage


Het lichaam wordt als eerste gereinigd door een heerlijke lotion, waarna de warme stenen naast u worden gelegd zodat het lichaam alvast kan wennen aan de warmte. Er wordt zowel met de handen als met de warme stenen gemasseerd
Als een lichaamsdeel is gemasseerd wordt het vervolgens toegedekt met een handdoek, zodat het lichaam heerlijk warm blijft en niet afkoelt. 

Hotstone massage 30 minuten  €25,00
Hotstone massage 45 minuten  €37,50
Hotstone massage 60 minuten  €49,00


 

 Cupping massage


Cupping: de nieuwste trend werkt dieper dankzij zuigkracht

Cupping is een zuigtechniek waarbij er gebruik wordt gemaakt van  silicone cups die vacuüm worden gezogen op de huid. Het lijkt onprettig, maar de werking is zeer krachtig en effectief.  Verklevingen en diepe spierknopen worden als het ware naar de oppervlakte gezogen waardoor blokkades worden opgeheven. Ook de afvalstoffen in je lichaam komen zo vrij en worden direct afgevoerd. Omdat de kracht van cupping sterker is dan massage, heeft het een diepere werking,  Het resultaat is een ontspannend gevoel.

 

Cupping massage 30 minuten  €25,00
Cupping massage 45 minuten  €37,50
Cupping massage 60 minuten  €49,00


 Extra's 

Massage met diverse handgrepen 30 minuten  €25,-
Massage met diverse handgrepen 45 min  €37,50
Massage met diverse handgrepen 60 minuten  €49,-

Hand of voet massage 30 minuten  €25,00
Rug en schouders body scrub 20 minuten €15,00
Hoofdhuid massage 20 minuten  €15,00
Spot remover 15 minuten  €14,95
Repagen Anti-aging hand mask €6,50 **

Ampul aangepast op uw huid  €5,00


** Klapp Repagen Body Anti-Aging Moisturizing Hand Mask  is een verzorgend handmasker met natuurlijke oliën en shea boter. De huid wordt intensief gehydrateerd en verzorgd, om droge, ruwe en beschadigde handen te verzachten. De huid voelt zachter, vitaler en soepeler aan. In een behandeling toe te voegen voor een meerprijs van €6,50


 Visagie / Dagelijkse make-up

Bruidsmake-up inclusief test make-up  €60,00
Make-up voor familieleden bruid  €22,50

Gala of avond make-up €22,50

Dagelijkse dag make-up  €10,00

Visagiste op locatie vanaf  €30,00

 

'' makeup is the finishing touch, the final accessory.''
E-mailen
Bellen
Map
Info